SK CZ HU HR EN

Kolekcia Cupcake - chutná ako koláčik

Štýlové módne kúsky (nielen) pre dievčatá, v dvoch krásnych púdrových odtieňoch. Nadýchané ako chutný koláčik. Presne ten cupcake, ktorý si s nami môžete aj upiecť a užiť si potom vlastnú párty.

Púdrové farby nie sú nudné. Nie sú iba romantické.
Sú to farby, ktoré dokážu rozjasniť pokožku, zrkadlia pohodu a čistotu.
V kolekcii nájdete moderné športovejšie strihy, teplé materiály a štýlové kúsky, ktoré si zamilujete, ako taký koláčik. 



Puff rukávy na tričku, mikine i šatách sú ako nadýchaná šľahačka.
Detail, ktorý je ako čerešnička na koláčiku. Čo vy na to?



V kolekcii sú kúsky pre malé slečny, ale aj pre mamičku. Zladiť sa preto môže mama a dcérka.
Pohodlné dámske šaty mikinového strihu s kapucňou a bočnými vreckami si zamilujete.
Casual štýl na každodenné nosenie. 



Poďte si s nami upiecť CUPCAKE, ktorým môžete zabodovať aj na detskej párty. 


Čučoriedkovo-citrónové cupcaky

INGREDIENCIE na cesto pre 12 cupcake-ov:

  • 1,5 šálky polohrubá múka + 2 polievkové lyžice
    (na obalenie čučoriedok)
  • 3/4 šálky trstinový cukor
  • 1,5 čajovej lyžičky kypriaci prášok do pečiva
  • štipka soli
  • 110g maslo
  • 180g kyslá smotana 
  • 1 čajová lyžička vanilla extrakt
  • 1 BIO citrón
  • vajíčka
  • čerstvé čučoriedky

POSTUP:

  1. Vajíčka spolu s cukrom vyšľaháme do penista (šľaháme približne 5 minút na stredných otáčkach).
  2. Pridáme vanilkový extrakt, kôru z citróna (môžete pridať aj šťavu, ak chcete dosiahnuť silnejšiu citrónovú chuť), kyslú smotanu a zmäknuté na kocky nakrájané maslo.
  3. Všetko spolu poriadne vyšľaháme.
  4. Nakoniec pridáme preosiatu múku s kypriacim práškom a šľaháme, kým nám nevznikne hustejšie cesto.
  5. Do cesta nakoniec ručne a zľahka primiešame čučoriedky obalené v múke (vďaka tomu neklesnú na dno košíka, zostanú pekne rozložené, nerozpučia sa a nezafarbia cesto) - pár čučoriedok si nezabudnime nechať na ozdobu.
  6. Košíky poukladáme do formy na pečenie muffinov a naplníme ich cestom cca do 3/4 (cesto nám vystačí na 12 kusov).
    Pečieme v predhriatej rúre na 180°C cca 15-20 minút do zlatista.

KRÉM:

  • 250ml 33% smotana na šľahanie
  • 250g mascarpone
  • 80g práškový cukor
  • 1 stužovač
  • 1 čajová lyžička vanilla extrakt
  • 1 BIO citrón
  1. Smotanu na šľahanie vyšľaháme spolu so stužovačom, až kým nám nevznikne hutná šľahačka.
  2. Pridáme mascarpone, cukor, vanilkový extrakt a šťavu z citróna. Všetko spolu vyšľaháme na nadýchaný hladký krém.
  3. Krémom si naplníme cukrárske vrecko a zdobíme vychladnuté muffinky.
  4. Na záver ozdobíme čerstvými čučoriedkami a posypeme postrúhanou citrónovou kôrou.



Ak by ste nestíhali napiecť koláčiky, môžete si kúpiť sladké dobroty v La Donuteria.
Naše dievčatá si u nich vybrali čokoládový, šmolkový a malinový donut. 
Veľmi im chutili :) myslíme si, že to vidieť aj na fotkách. 
Ďakujeme La Donuteria Banská Bystrica za priestor, v ktorom mohli vzniknúť tieto krásne fotky. 




Prihláste sa do newslettera a získajte 5 eur zľavu

Nikdy nezmeškajte ponuku. Prihláste sa do newslettera a získajte 5 € zľavu, ktorá platí na prvý nákup v hodnote 50 €

×